Een vraag stellen? Dat kan!

Nieuwbouw & Renovatie

JAVALO ® Dak- en Gevelsystemen B.V. levert en monteert daken en wanden voor bedrijfspanden, opslagruimtes, sporthallen en andere utiliteitsbouwwerken.

Het uitvoeren van de opdrachten gaat volgens specificaties, bestek en tekeningen. De wensen van de opdrachtgever staan centraal. Bovendien geschiedt de montage volgens de normen van VCA** en conform de kwaliteitseisen.

Vanwege onze specialisatie in dak- en wandconstructies, dakbedekking, lichtstraten en alle typen afwerkprofielen is JAVALO ® Dak- en Gevelsystemen B.V. ook dé ideale partner voor renovatieprojecten.

Met grote regelmaat nemen we deel in bouwteams voor grote of specialistische projecten. Hierbij zetten onze medewerkers hun ruime ervaring in om de projecten voorspoedig te laten verlopen. Bekijk onze projecten, of neem contact op met ons team voor meer informatie!

Service & Onderhoud

JAVALO ® Dak- en Gevelsystemen B.V. heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling, zodat wij u ook na de montage van dienst kunnen zijn. Dat geldt bijvoorbeeld voor het snel oplossen van aanrijd- of inbraakschade. Daarnaast verzorgen we ook preventief onderhoud waardoor gebouwen over een lange periode in goede staat en waardevast blijven.

U kunt onze service- en onderhoudafdeling inschakelen voor:

  • Preventief onderhoud, eventueel in de vorm van een onderhoudscontract
  • Herstel van schades aan gevels en daken
  • Onderzoek en herstel van lekkages en tochtklachten
  • Gevelaanpassingen

Op zoek naar extra informatie?

Bent u op zoek naar meer of extra informatie? U kunt altijd onderstaand contactformulier invullen.